KENAPA PERGI JAUH2 KALAU ADE YG DEKAT??
CUMA ODER DAN TGGU BARANG DIHANTAR KE PINTU RUMAH ANDA..!!


Selamat Datang ke blog Mamamikael Blogshop.terima kasih kerana sudi menjenguk blog ni..jom cuci mata dulu tengok barang ape yang sedang hot di pasaran (T_T).

pelbagai barangan kesihatan dan juga aksesori wanita ada di sini seperti brooch, rantai leher, gelang tangan wanita, kanak2, dan bayi.. gelang kaki wanita, kanak2 dan bayi serta macam2 lagi..check it out~

Ahad, 29 Januari 2012

EMAS SADUR 24K (KOREAN) 999


KOD : K611-3
RANTAI TANGAN/ KAKI BABY 
PANJANG : 12.5CM

HARGA : RM40.00
CAJ POS : FREE


KOD K611-4
RANTAI TANGAN/KAKI BABY EMAS+SILVER 
PANJANG :14.5CM
HARGA : RM40.00
CAJ POS : FREE



KOD RT520
RANTAI TANGAN BULAT+SILVER
PANJANG : 18CM

HARGA : RM50.00
CAJ POS : FREE


KOD RT521
RANTAI TANGAN BULAT
PANJANG : 16.5CM

HARGA : RM50.00
CAJ POS : FREE



KOD RK 414
RANTAI KAKI 
PANJANG : 25CM

HARGA : RM60.00
CAJ POS : FREE


KOD RK 413
RANTAI KAKI BULAT EMAS+EMAS PUTIH
>PANJANG : 26CM

HARGA : RM60.00
CAJ POS : FREE


CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK > RM2.00/PCS


CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK ..!! (STOCK BARU SAMPAI..!!)

Fungsi:
-Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata dengan berkesan
-Menghilangkan bengkak di mata
-Diperkayakan dengan pelembap
-Anti-penuaan
-Anti-kedutan
-Menegangkan kembali kedutan di sekitar mata


Kandungan bahan:
Water, Glycerin, Polyvinyl Alcohol, Sodium Polvacrylate, Tartaricacid, Grape Seed Oil(vitis vinfera), Retinyl Palmitate(Vitamin A), Tocopheryl Acetate(Vitamin E), BHT, Metylparaben, Fragaben, Fragrance(Perfume), Phyto-collage, Aloe Vera, Green Tea Extract, Plum Extract

HARGA:
>10pair = RM20.00

BERMINAT??
>bank in ke akaun MAYBANK 162067495882 (shamsul kamariah binti shaaya)
>SMS nama penuh & alamat ke 012-6052515


SHISEIDO BLACK MASK > RM3/PCS


SHISEIDO BLACK MASK..!! BERKESAN UNTUK BINTIK DEGIL DAN MILIKI KULIT CERAH BERSIH..!! 

PALING LARIS
PALING BANYAK MENDAPAT SAMBUTAN
JANGAN TUNGGU LAGI..
JOM ORDER SEKARANG!!!
terlaris, terhangat dipasaran!!!


KENAPA PERLU ADA MASK INI..???

PENYERAP MINYAK PALING BERKESAN!!
KULIT BEBAS MINYAK LEBIH LAMA!!
SHISEIDO BLACK MASK..
HANYA RM2.00 SEPEKET!!
JOMLAH CUBA ;)
utk wajah..sekali penggunaan
utk hidung leh 4kali.
pakai mask ni, tk perlu nk scrub wajah lg
haa, kan dh jimat tuu..

Ringkas, selamat dan berkesan
dalam masa yg singkat.
tanpa pengelupasan,
tanpa bahan kimia terlarang.
kegunaan siang@malam,
hanya 2x seminggu.
Ia benar2 berkesan utk kulit anda,
cubalah!!


BERKESAN UNTUK:
~ memulih
~ mencerah
~menghalus
~melembut
~ mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata
~ kesan terbakar
~ jerawat
~ jeragat
~menyerap minyak 3x lebih berkesan
~ membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah
~ juga menghaluskan liang2 roma terbuka.
~ sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

SELLING FAST!!!
CEPAT ODER SEKARANG..!!

BERMINAT??
>Bank in ke akaun MAYBANK 162067495882 (shamsul kamariah binti shaaya)
>SMA NAMA & ALAMT PENUH KE 012-6052515

VITAMIN E SOFTGEL FACIAL FACE > RM25/10BIJI


Vitamin E Softgel Facial Oil

* Sejenis losyen atau serum yang direka khas untuk menambahkan nutrisi bagi semua jenis kulit.
   Vitamin ni berbau wangi dan digunakan sekali sehari setiap malam selepas mencuci muka dah sebelum tidur


CARA PENGGUNAAN :
-Sapukan rata pada keseluruhan muka dan leher.
-gunakan sebiji untuk setiap hari.
-untuk keputusan terbaik gunakan 3 bulan berturut2.

Ia akan melembutkan pipi dan membantu meremajakan wajah kita. Produk ini akan repair struktur kulit muka kita yang sudah rosak.. So sesuai untuk menutup liang2 roma yg terbuka dan menghilangkan kedutan2 halus dan bekas jerawat serta menegang dan melicinkan kulit.



# Vitamin E Softgel made from Swiss Switzerland. Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari bioteknologi research. 

>Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.

SABUN (2PCS) + KRIM SUSU BERAS > RM25.00

FOUNDATION SPF 40 > RM20.00


FOUNDATION SPF 40

KHASIAT FOUNDATION SPF40

* mengandungi SPF40 untuk melindungi sel kulit dari sinaran uv yang berbahaya untuk kulit
* menaikkan seri wajah
* wajah kelihatan lebih lembab dan bersih
* menutup cela dan parut
* mempunyai tekstur yang lembut dan mudah untuk di ratakan pada wajah
* sesuai digunakan sebelum menggunakan mekap

CALITKAN SEDIKIT PADA DAHI, PIPI, HIDUNG DAN DAGU...KEMUDIAN RATAKAN... STRUKTUR NYA HALUS DAN SANGAT MUDAH DIRATAKAN PADA WAJAH....TAK MACAM FOUNDATION LAIN, KENA CALIT BYK2 UTK SEKATAKAN TONE WAJAH.... SAYA DAH CUBA....ANDA BILA LAGIK?

RM20.00 TIDAK TERMASUK POS (5GM)

SET SABUN & KRIM SUSU BERAS 3IN1 ONLY RM45.00




SABUN + KRIM + FACIAL FOAM > RM45.00 ONLY..!!


DAPAT KAN SEGERA SET JIMAT SABUN + CREAM SUSU BERAS + FACIAL FOAM

CREAM SUSU BERAS

1) Merawat, menegang, menghalus sambil mencerahkan kulit muka yang kusam dan lesu secara semulajadi serta suci tanpa was-was.
2) Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.
3) Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam/putih serta parut bekas jerawat.
4) Merawat masalah warna kulit tidak sekata.
5) Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.
6) Menghilangkan kedutan halus di muka.
7) Boleh digunakan sebagai alas make up.

SABUN SUSU BERAS 

- Membuat kulit anda lebih cerah,lembut dan tegang
- Buang segala kotoran,jerawat,parut,kulit berminyak dan jeragat - Mencerahkan kawasan hitam seperti dibawah ketiak,siku,celah  peha,   dan leher
- Sesuai untuk kulit yang bermasalah
- Membuatkan kulit anda merasa segar sepanjang hari
- Menghilangkan bau badan.
- Boleh pakai dimuka dan badan
- Sesuai utk lelaki & perempuan.



PENCUCI MUKA SUSU BERAS + COLLAGEN

Kelebihan pencuci muka ini:
- Tiada bahan kimia 
- Mengebu dan mencerahkan kulit 
- Menghilangkan bintik-bintik hitam 
- Menghaluskan kulit 
- Parut akan pudar atau hilang jika digunakan dalam jangka masa panjang 
- Kulit lebih lembab dan berseri 
- Berkesan meningkatkan aura seri wajah 
- Berkesan menjadikan kulit lebih halus, bebas cela, tegang dan anjal serta awet muda 
- Berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat 
- Sesuai untuk menanggalkan solekan pada wajah 
- Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitive 
- Produk kecantikan dari alam semulajadi

PENCUCI MUKA SUSU BERAS + COLLAGEN + VITAMIN E (180G) >RM25.00


Tidak dinafikan susu beras mempunyai banyak kebaikan untuk kulit. Pencuci muka ini di perkaya dengan vitamin E dan kolagen selain pati Ektrak Beras Wangi. Ia juga diperbuat daripada pati beras pulut yang sudah diketahui ramai sangat berkesan untuk awet muda & menjadikan kulit anjal, gebu & licin. Dengan vitamin E dan kolagen pula, pencuci muka ini pasti dapat memberikan kejelitaan sempurna pada wajah anda.




Kelebihan pencuci muka ini:

- Tiada bahan kimia
- Mengebu dan mencerahkan kulit
- Menghilangkan bintik-bintik hitam
- Menghaluskan kulit
- Parut akan pudar atau hilang jika digunakan dalam jangka masa panjang
- Kulit lebih lembab dan berseri
- Berkesan meningkatkan aura seri wajah
- Berkesan menjadikan kulit lebih halus, bebas cela, tegang dan anjal serta awet muda
- Berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
- Sesuai untuk menanggalkan solekan pada wajah
- Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitive
- Produk kecantikan dari alam semulajadi


BERMINAT??
>bank in ke akaun MAYBANK 162067495882 (shamsul kamariah binti shaaya)
>SMS nama penuh & alamat ke 012-6052515 (maria)

SABUN BREAST & FIRMING GEL (USA)

3 Ketul RM20.00 (Semenanjung) / RM25.00 (Sabah & Sarawak) + Termasuk Kos Penghantaran

BOTANIK SLIMMING & FIRMING SOAP ini dapat membantu mengurangkan selulit di pinggang dan punggung serta membantu menghilangkan rekahan supaya warna kulit kelihatan seragam. Ia sesuai digunakan setiap hari bagi menghilangkan kesan rekahan dan mengecilkan saiz badan.

KANDUNGAN: - Seaweed Extract - Iny Extract - Lime Bossom Extract - Lanolin Oil - Natural Gel Soap 

KEBAIKAN SABUN: 
- Melangsingkan badan 
- Menganjalkan kulit 
- Mengurangkan selulit 
- Melicin dan melembutkan kulit 
- Membersih dan memudarkan tanda hitam kulit 
- Memudarkan tanda rekahan (stretch mark) pada perut. 
- Membantu mengatasi masalah parut.

CARA PENGGUNAAN:
1. Buat buih pekat (creamy type) menggunakan sedikit air.
2. Urut pada kawasan pinggang dan punggung dengan urutan dari bawah ke atas beberapa kali.
3. Biar seketika supaya herba dapat meresap ke dalam kulit.
4. Bilas dengan air bersih.

Amalkan sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Sebuku sabun boleh bertahan sehingga 5 -6 hari jika digunakan dua kali sehari. Kesan yang luar biasa boleh dilihat selepas penggunaan selama sebulan.

p/s: Elakkan guna di bahagian payudara

BERMINAT??
>bank in ke akaun MAYBANK 162067495882 (shamsul kamariah binti shaaya)
>SMS nama penuh & alamat ke 012-6052515 (maria)

SABUN SUSU BERAS


Sabun Susu Beras ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk dari Thailand yang terkenal diamalkan oleh gadis-gadis tempatan di sana untuk menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit mereka.

Fungsi Sabun Susu Beras ini, antaranya:
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.

This product you looking for is a skin care line. This product is 100% natural rice milk that extract from young grown jasmine rice that yeild good quality milk enriched with vitamin and nutrition which help to reduce blemish and dark spot on face, reduce freckle and wrinkle-free, make your skin feeling soft and bright and enjoy the young rice fragance smelling.

Directions : To apply on face or body for dialy cleansing, massage gently for 2-3 min, then rinse off. The vitamins and minerals in the milk will nourish you skin. Giving your skin a moisturizing treatment evey time you use the soap.

Formula : Rice milk soap for all skin type
Active Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin

- Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang

- Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati

- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat

- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif


JIka digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu

- Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.

- Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah

- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari

- Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh

- Boleh menghilangkan bau badan

BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT




BERMINAT??
>bank in ke akaun MAYBANK 162067495882 (shamsul kamariah binti shaaya)
>SMS nama penuh & alamat ke 012-6052515 (maria




Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat

- dijual di dalam kotak yang cantik dan sesuai dijadikan hadiah
- warna: kelabu seperti di dalam gambar
- untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

Antara kebaikan sut ini adalah ♥
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan
- menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi.
- SUT NI ADA LUBANG TUK KITA SENANG KETANDAS(TAK PYAH NAK BUKA2.EHEHEH






SIZE
Size S-M (45-60kg) 
Size L-XL (60-80kg) 

CARA PEMAKAIAN ♥
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.

CARA CUCIAN ♥
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup


(^_^) ♥♥♥♥♥TESTIMONI PELANGGAN ♥♥♥♥♥

ZURA :
Pasal Lingerie tu... mmg tip top. Kak Zura mmg biase pakai Lingerie... since after anak pertama. Bagi kak Zura, pemakaian lengerie, bukan shj boleh betulkan posture badan kita malah boleh berikan bentuk terbaik utk badan kita. Dan dlm byk2 brand... kak Zura rase... ini yg terbaik yg pernah kak Zura pakai. Mmg senang dipakai dan teramat selasa. Hopefully, hasilnye pun terbaik... ;)

MELISSA :
Udah 4 hari menggunakannya..fabrik, tekstur sedap dipakai.. memang fit melekap.. x panas.. mudah gerak dan yg best lagik type ni dia 1 shot masuk so xde la berlipat -lipat kalau gune jenis yg seluar dan body asing.... so cover sume... bagi kak mel selesa dan best pakai.. and part lubang yg di sediakan untuk ke toilet tu pulak ...so senang dan amat memudahkan.. bagi kak mel sedap, selesa dan mudah di pakai.. .waktu malam pon dh try pakai sekali time bendera jepun.. sedap la plak badan bangun pagi .

TESTIMONI TERBARU:-

akak da dpt BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER (SLIMMING SUIT) tu..TERBAEK la...best gile pkai.xpns cm kai yg laen,kurang ckit benjol2 lemak nie coz die " 2 in 1 suit"..hopefully dpt trun berat nie..heheh..nk lg 1 size M taw..nk grip lemak kuat ckit n ley pkai ari2..nk raya nie kna "usaha" lebih ckit utk cntikkn body nie..kui3

TESTIMONI:
Udah 4 hari menggunakannya..fabrik, tekstur sedap dipakai.. memang fit melekap.. x panas.. mudah gerak dan yg best lagik type ni dia 1 shot masuk so xde la berlipat -lipat kalau gune jenis yg seluar dan body asing.... so cover sume... bagi kak mel selesa dan best pakai.. and part lubang yg di sediakan untuk ke toilet tu pulak ...so senang dan amat memudahkan.. bagi kak mel sedap, selesa dan mudah di pakai